Yahoo! s’uneix a la Fundació Linux

The Linux Foundation compte desde ahir  amb un nou membre de pes entre les seves files, el gegant d’internet Yahoo!, que s’estrena com a membre de plata.

Yahoo! utilitza el sistema operatiu Linux com a part integral de la seva estructura tècnica i de desenvolupament, per tant  al unir-se a la Fundació Linux podrà maximitzar la seva inversió en Linux, mentre dona suport directe a la comunitat de desenvolupadors de Linux.

Yahoo! també contribuirà amb assumptes legals, els grups de treball de la Fundació Linux, iniciatives centrades en les virtualizació i la computació en els nuvols, inclòs la Linux Foundation End User Summit. De fet, la seva presentació s’ha dut a terme en una conferència de Sven Dummer, director de ingenieria de la companyia, esmentada ‘¿Qué li espera a Linux en l’empresa i al nuvol?’, que es pot veure en video en aquest enllaç.

Pero aquesta no és l’ùnica incorporació de renom que ha rebut la Fundació Linux en els ùltims dies, que compte com a nou membre a la companyia de desenvolupament Open Source Igalia, que contribueix en projectes com GNOME, WebKit, MeeGo, GStreamer, Qt o el propi kernel Linux.

Enllaç oficial de la Fundació Linux: http://www.linuxfoundation.org/news-media/announcements/2011/04/yahoo-joins-linux-foundation


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s