Fedora 16 Release Candidate 1 i 2 disponibles de forma consecutiva

El desenvolupament de Fedora 16 Verne és a punt de concloure, i hem tingut dues versions RC consecutives en dos dies seguits. El passat 29 d’Octubre al matí apareixia Fedora 16 Release Candidate 1, amb uns pocs dies de retard -que ja van afectar a edicions preliminars- per alguns errors i conflictes que no es van poder solucionar a temps. Però es que el dia seguent ja teniem disponible Fedora 16 Release Candidate 2.

 

 

La llista d’errors de Fedora 16 ja està gairebé neta per complet (queda un segons bugzilla) gràcies a l’esforç de l’equip de Fedora, i això permetrà que la versió final de Fedora 16 estigui amb nosaltres dimarts que ve 8 de novembre.

Hi ha moltes novetats disponibles en Fedora 16, i com podeu comprovar en la sèrie d’articles que hem dedicat en aquests mesos a F16 Verne, els desenvolupadors han treballat dur per oferir la millor experiència possible sobretot a l’hora de polir GNOME 3 i la interfície GNOME Shell.

Podeu accedir a les imatges ISO de Fedora 16 Release Candidate 2 desde el seguent enllaç: http://dl.fedoraproject.org/pub/alt/stage/16.RC2/

Enllaç oficial: http://lists.fedoraproject.org/pipermail/test-announce/2011-October/000329.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s