Task Coach: Gestor de tasques

Task Coack es un gestor de tasques amb llicencia GPL (General Public License, en català llicencia publica general). Es troba traduït a 50 idiomes (entre ells el català).

Crear, editar i eliminar tasques i subtasques.
Les tasques tenen un tema, descripció, prioritat, data d’inici, data de venciment, data de finalització i un recordatori opcional. Les tasques es repeteixen sobre una base diària, setmanal o mensual.
Les tasques poden ser vistes com una llista o com un arbre.
Les tasques es poden ordenar per tots els atributs de tasques, per exemple, tema, el pressupost, a l’esquerra del pressupost, data de venciment, etc
Diversos filtres per per exemple, ocultar les tasques acabades o veure únicament les tasques que vencen avui.
Les tasques poden ser creats per arrossegar un missatge de correu electrònic d’un agent d’usuari de correu (Outlook, Thunderbird, Claws Mail, Apple Mail) en un visor de tasques.
Els arxius adjunts poden ser afegits a les tasques, notes, i les categories d’arrossegar i deixar anar arxius, missatges de correu electrònic, o URL en una tasca, o la categoria.
L’Estat de la tasca depèn de la seva subtasca i viceversa. Per exemple si marca l’última subtasca com a incompleta encara que l’hagi completat, la tasca principal es marca automàticament com completada també.
Tasques i notes es poden assignar a categories definides per l’usuari.
La configuració són persistents i es guarden automàticament. L’últim arxiu obert s’engegarà automàticament en iniciar Task Coach.
El temps dedicat a tasques de seguiment. Les tasques poden tenir un pressupost. El temps passat pot ser vist per període d’un esforç individual, per dia, per setmana i per mes.
El Task Coach format d’arxiu (. TSK) és XML.
Les tasques, notes, esforç, i les categories es poden exportar a HTML i CSV (separats per comes format). L’esforç es pot exportar a format iCalendar / ICS també.
Les tasques, esforç, notes, i les categories es poden imprimir. Si imprimiu, Task Coach imprimeix la informació que és visible a la vista actual, incloent els filtres i l’ordre.
Task Coach es pot executar des d’un dispositiu extraïble.
Tasques i notes poden ser sincronitzades a través d’un servidor Funambol com la meva Funambol.

Task Coach esta disponible per a: GNU/Linux, Windows & Mac

Enllaç oficial: http://www.taskcoach.org/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s