Fedora 18 estrenarà nou assistent d’instal·lació

En la recent reunió del consell de desenvolupadors de Fedora s’han decidit algunes de les característiques que integrarà la futura Fedora 18 Spherical Cow (vaca esfèrica) i una d’elles afectarà al seu assistent d’instal·lació.

A la pàgina del wiki oficial de Fedora donen més detalls sobre aquesta futura millora de Fedora 18, indicant que “La interfície gràfica d’usuari existent de Anaconda està començant a mostrar ja la seva avançada edat, tant per a usuaris com per a desenvolupadors. Afegir noves característiques “especialment per a noves tecnologies d’emmagatzematge és difícil, i aparentment no hi ha un disseny global per a l’usuari.”

Aquestes dificultats per aprofitar recursos que fa sis o set anys -quan Anaconda va entrar en acció- han fet als responsables de la distribució replantejar-se aquest assistent d’instal·lació que segons sembla tindrà en compte totes aquestes novetats tecnològiques.

A més d’aquest canvi hi ha un parell més, i un d’ells amb polèmica inclosa. El primer és la intenció d’integrar OpenShift Origin a Fedora 18. Aquesta és una plataforma d’aplicacions per muntar una plataforma PaaS (Platform as a Service). El segon, que és el que ha generat debat, és el de la intenció de migrar a procps-ng en lloc del codi actual, alguna cosa en contra del que està Lennart Poettering, un dels màxims desenvolupadors de Fedora.

Arch Linux ja va migrar a procps-ng i zero problemes, de fet ara l’arxiu /etc/syscntl.conf té mes opcions i millor documentades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s