Fedora 17 Beefy Miracle, disponible

El Projecte Fedora, patrocinat per Red Hat i recolzat per la comunitat, va anunciar aquest 29 de maig la disponibilitat de Fedora 17, l’última versió de la seva distribució gratuïta del sistema operatiu de codi obert. El sistema operatiu Fedora és lliure de cost per descarregar i inclou el programari de codi lliure i obert per als usuaris  llest per gaudir i compartir. Desenvolupat per una comunitat mundial, el Projecte Fedora manté una estreta col · laboració amb els equips de programari lliure del projecte per a proporcionar una experiència atractiva per als usuaris i per accedir i integrar la millora i la innovació ràpida.

Encara que la versió final s’ha vist retardada en tres setmanes que fa a la planificació original, a Fedora sempre prefereixen fer les coses bé i deixar-ho tot ben lligat-cosa que aplaudim-abans d’oferir una distribució amb fallades.

Una gran quantitat de millores en les característiques de Fedora 17 inclouen:

Entre els canvis estan alguns significatius a nivell estructural, com la desaparició dels directoris / lib /, / lib64 /, / bin / i / sbin /, que ara es mogut a subdirectoris similars a / usr.

GNOME 3.4.1 introdueix una millora en l’experiència d’usuari, incloses les noves capacitats de cerca a la ressenya de les activitats, temes millorats, i millores als documents i l’aplicació Contactes, i porta el GIMP 2.8, la nova versió de la GNU Image Manipulation Program (GIMP), millores com ara la finestra única, grups de capes, i en el llenç d’edició de text.
L’Enmagatzematge al núvol , la virtualització i rendiment: OpenStack, una col · lecció de serveis que es poden utilitzar per configurar i executar el núvol de computació i infraestructura d’emmagatzematge, s’actualitza a la darrera versió, 2.012,1 (Essex); oVirt, una plataforma de virtualització de codi obert, proporciona característiques del sistema de gestió de la virtualització amb sòlides capacitats tant per amfitrions i convidats, i la pila del clúster inclou nombroses actualitzacions , tant per a aplicacions d’alta disponibilitat i balanceig de càrrega.

Enllaç oficial: http://fedoraproject.org/get-fedora.html

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s