Firefox 13 disponible

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El passat dia 5 de juny va ser el dia en el qual Mozilla va posar a disponibilitat del públic Firefox 13. A continuació exposem les novetats d’aquesta versió:

La pàgina d’inici inclou icones en la part baixa de la finestra que ens donen accés ràpid als marcadors, l’historial, les preferències, els complements, les descàrregues i les preferències de sincronització.

En obrir una nova pestanya veurem a més miniatures de les pàgines que visitem més freqüentment, i podrem personalitzar l’aspecte de les noves pestanyes afegint o eliminant miniatures basant-nos en el que més ens interessi.

Un altre canvi interessant -i intel·ligent- és el que afecta a la forma en la qual Firefox restaura les sessions en les quals teníem carregades diverses pestanyes. Firefox carrega primer la pestanya que estàvem veient, per després anar carregant les pestanyes restants en segon pla quan punxem sobre elles, alguna cosa que permet estalviar memòria i fer que s’iniciï més ràpid.

El suport del protocol SPDY per defecte és nota destacada en aquest desenvolupament. SPDY està dissenyat com un successor d’HTTP que redueix el temps de càrrega dels llocs web… per a aquells llocs web que han implementat aquesta característica, entre els quals destaquen Google i Twitter.

Si voleu descarregar firefox 13 ho podeu fer clicant a on posa Firefox 13 i es queda subratllat quan hi passem el ratolí per sobre.

Enllaç oficial: http://www.mozilla.org/en-US/firefox/13.0/releasenotes/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s