Qui soc?

Soc un noi de 27 anys de Barcelona, aficionat a l’informatica i al programari lliure. Vaig començar ja desde ben petit amb l’MS-DOS. Despres com gairebé tothom  vaig començar a utilitzar Windows amb les seves respectives versions: 3.1, 3.11, 95, 98, Millenium, XP, Vista (Nomès el vaig provar en virtual, ja que tenia moltes opinions que no eren massa bones i no hem va agradar mai) (Tot i que es millor que el Vista el Windows 7 nomès el tinc instalat en una maquina virtual.

Durant el llarg del novembre del 2009 vaig començar a entrar en el món del programari lliure amb l’Ubuntu (tot i que tenia un dual boot amb Windows) fins que el més de gener del 2010 ja vaig borrar el Windows i hem vaig quedar nomès amb Ubuntu. Estava content amb l’Ubuntu pero no en tenia prou i vaig començar a provar Debian fins que al final vaig borrar Ubuntu i vaig instalar Debian el març del 2010. Tot i que Debian m’agrada molt tenia sempre dins meu la motivació per instalar Fedora ja que m’agradava molt. Finalment durant el juny de 2010 vaig trobar un gran manual de quines coses instalar despres de l’instalació de Fedora. Per aquell llavors era Fedora 13 Goodard la que vaig instalar vaig tindrè una gran satisfacció ja que vaig poder per fi disfrutar de la distribució de GNU/Linux que sempre havia desitjat.

Actualment tinc instalat Fedora 16 Verne i anirè instalant les succesives versions que vagin sortint cada sis mesos (ja que es el periodi d’alliberament entre una versió i l’altre).

Les meves distribucions favorites de GNU/Linux són Fedora, Debian i Arch Linux.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s