Google ofereix cercar sota SSL

Desde el dia 21 de maig de 2010 el popular motor de cercar de Google compte amb xifrat SSL. Encara que d’altres serveis de la companyia com Gmail i Sites ja ofereixen aquest tipus de suport desde ja fa temps, fins ara Google havia permès als seus usuaris la possibilitat de realitzar cerques sota una conexió segura.


Per utilitzar Google a traves de SSL nomès cal escriure “https” enlloc de “http” (https://www.google.com/). Això si, per ara el xifrat SSL tan sóls s’ofereix en les cerques basiques de web, i no en imatges, videos o noticies.

El gran aventatge d’utilizar xifrat SSL es que les dades que es transmeten entre el nostre equip i els servidors d’Internet (en aquest cas els de Google) es que viatgen a traves d’un canal segur, impedient que un tercer pugui interceptar. Avui en dia es molt habitual conectarnos en xarxes públiques d’Internet, i es aqui on es torna molt important navegar sota una conexió segura.

Segurament Google anira extenent el soport de SSL a la resta de cerques, pero per ara es una molt bona opció per millorar la nostra seguretat.

http://www.opensecurity.es/google-ofrece-busquedas-bajo-ssl/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s